onsdag den 2. april 2014

Påskepynt.gab

Jeg har 315 liter (liter!) julepynt. Mit påskepynt fylder en skotøjsæske. Påskepynt er bare ikke særlig interessant! Hvert år til jul kommer der nye bud på julepynt, både færdig og gør-det-selv pynt, men det sker bare ikke rigtig for påskepynten?!? Her er f.eks. et par sider fra Netto's katalog i denne og sidste uge samt en side fra Panduro Hobby. Det ligner jo nøjagtig påskepynt som det så ud for 10-20 år siden! Pastelfarver, lilla, kyllinger, æg, får og harer. Bum! Ok - Netto har tilføjet Jesus. Ikke imponeret alligevel...


Så i år, var planen så, at få lavet noget påskepynt, der IKKE ligner det i reklamerne. Og jeg er også godt i gang med keramikken. Der er bare den lille detalje, som først gik op for mig i går: Det kan ikke nå at blive færdig inden påske... Det er virkelig vintage Christina, ikke at tage højde for f.eks. sygt barn der spolerer påskekeramikplanlægningen og -udførelsen.

Ny plan: Jeg skal lave noget nyt påskepynt som IKKE ligner det i reklamerne og som IKKE er 10 dage om at tørre og 2 dage om at brænde. What a cliffhanger!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar